SİİRT TSO STANDI, ANKARA II.ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ'NDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SİİRT TSO STANDI ANKARA’DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Ankara’da düzenlenen 2.Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Siirt ürünleri görücüye çıktı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) ev sahipliğinde düzenlenen zirvede Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının standı yoğun ilgi gördü.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, STSO standını ziyaret eden vatandaşlara Siirt ürünlerinden ikram etti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Ankara Ticaret Odası öncülüğünde düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak Siirt’in yöresel ürünleri ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıttıklarını belirten Kuzu, “Siirt’in yerel ürünlerinin ekonomik değerini artırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

Başkan Kuzu, zirvede Siirt standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve beraberindekiler Coğrafi işaretli ürünler zirvesine ilimiz ve ilçelerinden katılan stantları ziyaret ederek başarılar diledi.