SİİRT TSO, II. COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNE GİDİYOR

Ato Ziyaret56

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 19-20-21 Eylül'de ATO tarafından Ankara Congresium’da düzenlenecek olan " II. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi"ne katılacaklarını bildirdi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada, ilimizin coğrafi işaret almış ve çalışmaları devam eden ürün ve lezzetlerini tüm Türkiye'ye tanıtmak için Ankara'da olacaklarını söyledi.

Herkesi ATO Congresium'da açacakları standa davet eden Başkan Kuzu şöyle konuştu: "Siirt Fıstığı, Pervari Balı, Siirt Battaniyesi, Perde Pilavı ve Siirt Büryanı’nı Ankara Congresium’da tanıtacağız. Coğrafi İşaretli ürünlerimizin çoğalmasıyla marka bilinci ve coğrafi işaretli ürünlere önem arttı. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı ATO Congresium’da açacağımız standımıza davet ediyorum.” Dedi.