Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen 4. Geleneksel Siirt Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.
Siirt'in sahip olduğu coğrafi işaretli ürünlerin her fırsatta tanıtımına katkı sağlayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 18-22 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen 4. Geleneksel Siirt Tanıtım Günleri coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımı için stant açtı.
Siirt Valiliği himayesinde, Siirt Belediyesi ve Siirt Vakfı'nın işbirliğiyle gerçekleştirilen Siirt Tanıtım Günleri'nin açılışında Emine Erdoğan'ın yanı sıra Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ak Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Siirt AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, ATO Başkanı Gürsel Baran, ilçe belediye başkanları ve İstanbul'un bazı ilçe belediye başkanları, bazı siyasi parti il başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri, İstanbul'daki Siirtliler ve Siirt’i keşfedip tanımak isteyen vatandaşlar katıldı.