09CDDF77 BDE2 4820 B81F 84C70D3D4963

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, ramazanın manevi arınma ve paylaşarak zenginleşme ayı olduğuna dikkat çekerek, “Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı bir gece olarak nitelendirilmiştir. Ramazan ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Bu gece, tövbelerin kabul edildiği ve günahların bağışlandığı bir gecedir. Bu vesileyle yeryüzünde yaşayan bütün insanların refaha ulaşması, millet olarak kardeşliğimizin hâkim olmasını diliyor; Siirtli hemşerilerimizin, üyelerimizin ve bütün İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum” ifadelerini kullandı.