SİİRT TSO BAYRAMDA SEVGİ EVLERİNDE BULUNAN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kimsesiz Çocuklar Ziyareti 1 2

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası kurban bayramının ikinci gününde Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde bulunan kimsesiz çocukları Andera AVM’ye götürerek, gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Çocuklar önce Alışveriş merkezinde bulunan sinema bölümünde Aslan Kral filmini izledi.

Filmden sonra çocuklarla öğle yemeği yiyen Siirt Ticaret ve Sanayi odası yetkilileri daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler alarak, çocukların sevinçlerine ortak oldular.

Son olarak öğrenciler oyun bölümünde doyasıya eğlendi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan, "Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak Oda Başkanımız Güven Kuzu’nun öncülüğünde Kurban Bayramında Sevgi evlerinde kalan kimsesiz yavrularımızla bir araya gelerek sinema, oyun alanlarına ve onlara ufakta olsa hediye aldık ve onları mutlu etmenin hazzını hep birlikte yaşadık. Sevgi evlerinde kalan çocuklar hepimizin çocukları, hep birlikte bu çocuklarımıza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Sevgi Evleri yetkilileri böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayan başta Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’ya ve üyelerine teşekkür ettiler.

Kimsesiz Çocuklar Ziyareti 1 1

Kimsesiz Çocuklar Ziyareti 1 3