SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Güven Kuzu Siirt56

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kuzu mesajında, "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada müreffeh ve huzurlu bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz.

Ülkemizde ve dünyada barışın ve ekonomik refahın hâkim olması yolundaki umudumuzun çoğalarak arttığı, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak Ramazan Bayramının, ülkemizin aydınlık geleceğine ulaşmayı kendisine şiar edinmiş büyük milletimize, üyelerimize ve tüm İslam âlemine kutlu olmasını, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.” Dedi.