SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU’DAN NİHAT ÖZDEMİR’E TAM DESTEK

Nihat Özdemir Güven Kuzu

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, iki dönemdir Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini yürüten Nihat Özdemir’in Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı adaylığını desteklediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 1 Haziran’da Ankara’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir’e destek Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan geldi.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu yaptığı açıklamada; İki dönemdir Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nda beraber Nihat Özdemir’le çalışmanın gururunu yaşadığını, 1 Haziran’da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimlerinde odamız Meclis Başkanı Nihat Özdemir’i sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

Başkan Kuzu; “TFF Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyor, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu en iyi yönetecek ismin Nihat Özdemir olduğunu düşünüyorum. Federasyon Başkan Adayı olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Nihat Başkanımızın her zaman yanındayız. 1 Haziran’da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimlerinde Meclis Başkanımız Nihat Özdemir’i sonuna kadar destekliyoruz.” dedi.