SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU'DAN 19 MAYIS MESAJI

d89a38f5 1780 4443 8e29 514efe5ea4ca

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kuzu yayınladığı mesajında; Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gençlerimize güvenerek, onlara geleceğin oluşumunda, üyelerimizle birlikte istihdam yaratmak bilinci içerisindeyiz, Atatürk’ü, anlamak, yaşadıklarına ve fikirlerine vakıf olmakla mümkündür. Dolayısıyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında verilen kutsal mücadeleyi, Atatürk’ün emanetine daima sahip çıkarak kutlamalıyız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin tesisi yolunda, kurtuluş mücadelesinin başladığı bu anlamlı günün yıldönümünde, Cumhuriyetimizin emanetçisi olan gençlerimizle beraber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

19 Mayıs56