SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI GÜVEN KUZU’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMI MESAJI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kuzu: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı emeğe verilen değerin, önemli bir göstergesidir.

Gelişen, büyüyen ve yükselen Türkiye’nin en büyük destekçisi çalışanlardır. Yaptıkları çalışmalarla kaynaklarımızı ürüne dönüştüren işçilerimiz, ülkemizin olduğu gibi Siirt’imizin de kalkınmasındaki anahtarı durumundadır. Hizmet noktasında Siirt’e katkı sunan bütün çalışanlarımıza can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın bir şenlik havası içinde geçmesini diliyor, bütün çalışanlarımızın bu güzel gününü kutluyorum.” dedi.