SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI GÜVEN KUZU'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Dbcvr8cWsAALFkW

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bu yıl 99. yıldönümünü ulus olarak büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. Dünyada çocukların kutladığı tek bayram olan 23 Nisan; barış, hoşgörü ve kardeşliğin sembolüdür.

Dünya insanlığına bu güzel günü armağan eden Ulu Önder Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarına şükran ve minnet duygularımızı yineliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, İlimiz tüccar ve sanayicisi adına, milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlarım.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası

Güven KUZU