SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU'NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

Güven Kuzu565656

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, bu hayırlı gecenin Yaradan’ın affına sığınmak ve bağışlanma niyaz etmek için bir fırsat sunduğunu söyledi.​ Kuzu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kandil geceleri, kültür ve medeniyet ile gelenek ve göreneklerimiz içinde özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Berat Kandili de diğer kandil gecelerimiz gibi her birimiz için, tefekkür, şükür ve yenilenme gecesidir. Yaradan’ın affına sığınmak ve bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, kırılan kalpleri onarma, dargınlıkları ve küskünlükleri giderme, kin, nefret ve intikam duygularını aşma, Yaradan’ın affına erebilmek için, yaratılanı affetme günüdür. Bu özel gecede tüm halkımızın, vicdani bir muhasebe yaparak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutarak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Âlemi’nin  ve üyelerimizin mübarek Berat Kandil’ini kutlar, bu anlamlı gecenin gönüllerimizi aydınlatmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.”

Berat Kandilisiirt