SİİRT TSO'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Kan Bağışı 1

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve Siirt Kızılay Şubesi işbirliği ile organize edilen kan bağışı programı düzenlendi.

Kan bağışı programına Siirt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, oda üyeleri ve oda çalışanları oda hizmet binasında kurulan alanda kan bağışında bulundu.

Kan bağışı programına ilişkin açıklamalarda bulunan Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt TSO olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, herkesin kan bağışı konusunda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Kuzu, kampanya kapsamında kan bağışında bulunanlara teşekkür ederek, “İnsan vücudu için en önemli unsur kandır ve bunun tek kaynağı da insandır. Kan verme organ bağışı kadar önemli. Toplum olarak kan bağışı konusunda duyarlı olmak zorundayız. Kan bağışında bulunarak, insanların hayatını kurtarabiliriz. Kan verip bir hayat kurtarmanın manevi değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bu konuda farkındalık oluşturmak için Siirt Kızılay ile güzel bir işbirliği yaparak, kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Siirt TSO olarak insan hayatına büyük fayda sağlayan sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kan Bağışı 2

Kan Bağışı 3