SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU, ÇİVİ VE ÇELİK HASIR FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

KUZU ÇİVİ

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan, Kuzu Yapı İnşaat Madencilik Turizm Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Kuzu Çivi ve Çelik Hasır fabrikasını ziyaret ederek, Kuzu Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kuzu’dan fabrika hakkında bilgi aldı.

Orhan Kuzu, Çivi ve Çelik Hasır fabrikasının 8 dönüm üzerinde kurulduğunu, 2750 bin metrekare kapalı alanı olan fabrikanın, İlk etapta günlük 5 bin ton çivi, 4 Bin ton günlük tel üreteceğini ilerleyen dönemde günlük kapasiteyi artıracaklarını söyledi.

STSO, olarak yerli ve milli üretimi desteklemek için üye ziyaretleri gerçekleştirdiğini hatırlatan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, "Son dönemde yaşanan ekonomik saldırılarla zaten çok farkında olduğumuz yerli ve milli üretimin önemini bir kat daha iyi anladıklarını söyledi.

Kuzu, Şehir ekonomisini geliştirmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için tek yol çalışmak ve üretmek. Biz de oda olarak çalışan, üreten ve istihdam sağlayan tüm işletmelerimizin yanındayız.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, üretim sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin özellikle dış pazarlara açılmalarına katkıda bulunabilmek amacıyla önümüzdeki dönemde Oda organizasyonuyla bir dizi yurtdışı iş gezisi düzenleneceğini ifade ederek, firmaların bu gezilere katılımında yarar olacağını belirtti.

Öncelikli amaçlarının, üyelerinin kendilerini ve işlerini geliştirmelerine kurumsal katkı sağlayarak üyelerinin önünü açmak olduğunu dile getiren Güven Kuzu, üyelerinin Odadan beklentilerine her zaman önem verdiklerini söyleyerek bu ziyaretlerde hem firmaların çalışma ortamlarını ve faaliyetlerini yerinde gördüklerini, hem de talep ve beklenti anlamında birçok not aldıklarını kaydetti.

“İlimizde Çivi ve Çelik Hasır üretimine kısa sürede büyük katkılar sunacak olan işletme sahibi Orhan Kuzu’yu tebrik ederim. İlimiz istihdamına büyük katkılar sunacakları için kendilerine teşekkür ederim ”dedi.

Kuzu, önümüzdeki süreçte ziyaretlerin periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkan Vekili Kadir Demirhan, Genel Sekreter Raşit Başar Taner ile birlikte odamız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kayra’yı işyerinde ziyaret etti.

KUZU ÇİVİ 1

KUZU ÇİVİ 2