SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI GÜVEN KUZU'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak başta üyelerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.

Mübarek Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Miraç, başta Peygamber Efendimiz (S.A.V) olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme demektir.

Bugün bize düşen Miracın ruhu, manası, hikmeti ve hakikati üzerinde yeniden düşünmektir. Unutmayalım ki kandiller ve diğer kutsal zaman dilimleri bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren unsurlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, Miraç Kandilinin milletimizin, İslam âleminin yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.