BAŞKAN KUZU VE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SN. MUSTAFA VARANK, İLE BİRLİKTE OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Fıstık İşletme Tesisi 1

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Siirt Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Kentteki temaslarını sürdüren Bakan Varank, Siirt OSB'de faaliyet gösteren Fıstık İşleme Tesisi ile bez ambalaj üreten bir fabrikayı gezdi. Fıstık İşleme Tesisi'nde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Bakan Varank, daha sonra tesiste paketlenen fıstıkların yer aldığı standı ziyaret etti. Fıstık paketlerini inceleyen Varank, bunları basın mensuplarına tanıttı.

Siirt Tso Başkanı Güven Kuzu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, daha sonra bez ambalaj üreten bir fabrikada da inceleme yaptı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Fıstık İşletme Tesisi 2

Lamino 1