SİİRT TSO BAŞKANI KUZU'NUN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gvensiirt 1

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin aydınlığın karanlığa, nurun kire karşı zaferi olduğunu bildirdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü ve Çanakkale Zaferi'nin 104.yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Kuzu, şunları kaydetti: "18 Mart Çanakkale Zaferi aydınlığın karanlığa, nurun kire karşı zaferidir.

Asaletin, vatan, millet, bayrak aşkının, geleceğe olan güvenin, hürriyet ve istiklal sevdasının, askeriyle komutanın, eriyle liderin, genciyle ihtiyarın, kadınıyla kızın birlikte yazdığı bir şanlı destandır.

Zaferin yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Şairi Akif’in mısralarında ‘Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber‘ dediği Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet; minnet ve şükranla anıyorum” diye belirtti.

18 Mart Çanakkale