SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU, 9. SEKTÖREL EKONOMİ ŞURASI VE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB Konferans Salonunda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın başkanlığında gerçekleşen 9. Sektörel Ekonomi Şurası ve İstihdam Seferberliği Toplantısı’na katıldı.

Toplantı İlgili bakanlıkların temsilcileri, üst düzey bürokratların teşrifleri ve sektör temsilcileri ile Oda /Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı 21 Ocak 2019 tarihinde TOBB ‘da düzenlenen Türkiye Şurası’nda alınan kararlar ve sonuçları değerlendirildi.