SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI GÜVEN KUZU'DAN 10 KASIM MESAJI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

“Mustafa Kemal Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılaplarıyla yaşadığı her döneme fikirleriyle damga vurmuştur. 10  Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki  kararlılığını gösterme günüdür.

Her 10 Kasım atmosferinin ruhumuzda oluşturduğu kaçınılmaz hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından 10 Kasımlar Atatürk’ün fikirlerinin en iyi şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olarak kalmalıdır.

İnsanlığın  ortak  değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş,  Türk  Milleti tarihe ve insanlığa mal olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.”

Güven KUZU

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası