SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü nedeniyle Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu,kutlama mesajı yayınladı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, mesajında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu kavuştuğumuz Cumhuriyetin 95. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla karşıladıklarını dile getirdi.

Hepimiz millet olarak var gücümüzle çalışmaya devam etmeli, üretmeye ve kazanmaya devam etmeli, kardeşçe birbirimizi kucaklamalıyız. Milletimizin en önemli dönüm noktası olan Şanlı tarihimizdeki bu günde, Cumhuriyetin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bugüne kadar canlarıyla ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet şükran ve rahmetle anıyoruz.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası

Güven KUZU