BAŞKAN KUZU'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu mesajında “Bu yıl 96. yıldönümünü kutladığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın istiklal mücadelesinin kazanılarak ordu ile millet bütünleşmesinin bir göstergesi olduğunu, yüzyıllardır bağımsız yaşayan bir milletin, birlik ve beraberliği önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Milli hafızamızdan asla silinmeyecek bu zaferin kazanılmasında halkın ve askerin  kahramanlığı ile Atatürk'ün önderliği büyük bir etken olmuştur” dedi.

Başkan Kuzu, mesajında bize bu zaferi armağan eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla andığını, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığını belirtti.