D U Y U R U

SİİRT TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

1- Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi Üyeliği Seçimleri; 05/04/2018 Perşembe günü Saat 09.00 – 16.00 arasında Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

2- Oda Meclisi Üyeliği Seçiminin kesinleşmesini takip eden en geç 2 gün içinde Yönetim Kurulu, Birlik Genel Kurul Delegeleri ile Disiplin Kurulu Seçimleri aynı yerde saat 11.00 – 13.00 arasında yapılacaktır.

3- Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Oda Meclisi Üyeliği Seçimlerinde oy kullanacak üyeleri gösterir listeler 19/03/2018 günü saat 08.00’den 21/03/2018 günü saat 17:00’ye kadar Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ilan panosunda askıda tutulmak suretiyle ilan edilecektir.

Duyurulur.